hoppsan!

Ja bloggen har fått vila lite emellanåt :) Men iaf så går Wille nu, tog första stegen vid 9½ månad och efter 2 veckor går han riktigt obehindrat!
I fredags åkte vi på Kryssning med Birka Paradise, urmysigt, gick jätte bra och Wille var mkt populär bland medresenärerna :P
Bada i bubbelpoolen fick han prova på också men han tyckte inte om bubblorna så det blev ett snabb dopp :)
Dagis plats har han fått, så det blir väl runt den 1.a nov som det ska skolas in (lill putte)
Tyvärr så har jag doppat mobilen i muggstolen, så det är lite dåligt med uppdatering av bilder, men bilder kommer senare när jag laddat upp från Isaacs lur :)

trendigt!

Mja det händer inte mycket på bloggen, men det gör det i livet!
Det verkar vara en trend på de bloggar jag följer (och min egna) att det uppdateras inte mkt nu under sommaren, och det är ju så det ska vara! Leva livet i underbart (och mindre underbart) sommar väder!
Isaac har nu avslutat sina 5 veckors semester, har varit underbart att få vara tillsammans alla tre,
vi har legat 2 nätter på hotell, Isaacs bror Silas från Dubai har varit här i 2 veckor, vi har promenerat runt i stockholm och tagit dagstur till Åland. Utöver det har vi haft lite folk här på mysiga middagar, och grillning å vin på balkongen.
 
William är det FULL FART på :) klättrar och kryper överallt, står själv nu och några steg har det blivit, en smärre tidsfråga när han börjar gå (troligen springa.....)
Han blir 10 månader den 12/8, så...bara 2 mån till så är det ett års kalas (!!) Va? Vart tog tiden i vägen?
 
 

verizzbebbe

om våran familj. läs min tidigare blogg: http://verizzbebbe.favs.se/

RSS 2.0