Äntligen är vi alla 4 samlade :)

Kom hem igår lördag, äntligen! Lilla Paulina hade förhöjd sänka vilket innebär en infektion i kroppen, ingen jätte förhöjning men man chansar inte med sånna här småttingar så hon har fått antibiotika intravenöst genom nål i handen, när vi fick ligga på neotalavd från onsdag tom. Igår lördag. Nu får hon antibiotika oralt ett par dgr till hemma.

En mkt matglad och nöjd tjej!

William tycker att Paulina är väääldigt intressant. Petar och tittar :)
Och vill nypa lite bara ;)

Vad skönt det måste vara

Jag menar, nu när jag inte umgås med så många fler än min lilla familj och några få väl valda vänner, vad lite skit snack det måste bli nu? Jag menar eftersom jag är dyngspridarn? Nog om detta :) jag vet vad som är viktigt för mig här, å inte är det vad ni gjorde förra helgen, eller vad ni köpte, eller hur mycket nu häller i er, det är eran huvudvärk.

Jag njuter av att äntligen ha egna underbara barn, riktiga vänner, underbara föräldrar (jo, ni läste rätt....)och en man som jag älskar och gått igenom mycket (bra och dåligt) kommit igenom det med ännu starkare kärlek.

Resten är inte intressant ens

Paulina <3

Jo och hon vägde 3630 g och är 50 cm

Hon är här :) <3

Vaknade av en värk kl 6,30 på morgonen 19 mars, pang på bara, 10 min mellan värkarna, strax före nio var värkarna 5-7 min mellan och jag ringer Bb som tycker jag får avgöra själv om jag ska in då min tidigare förlossning gick snabbt.

Vi åker in och blir inskrivna 10.36, är öppen 7 cm så det var tur vi åkte, efter en timme öppen 9 cm och en stund till så var det dags att krysta, ingen Eda denna gång, ingen tid för det, men tack gode Gud för lustgas :)

Mår hur bra som helst efter, känns knappt att man precis fött barn

Lyckliga tvåbarnsföräldrar är vi nu <3 bilder kommer!

Satt precis å tänkte

Inte undra på att karln vill att man föder snart, man är ju inte så medgörlig just nu.... Så att säga ;)

MVC

Allt bra hos BM idag, SF måttet samma som sist (=bebbe sjunkit helt ner i bäckeningången, och fortfarande fixerad)

Hjärtljud, blodtryck och blodvärden bra.

Fick ny tid om 2 veckor som jag hoppas på att slippa gå på...:)

Handlade det sista idag som ska packas i Bebbe väska och i Williams "mormor väska" :)

Kom nu bebis! Mamma är trött och vill ha sin kropp pigg igen! :) <3

Helgen över igen

Ja då var helgen över igen, idag söndag så har vi bara varit hemma, vilket är jätte skönt ibland, busat och ätit det är vad vi tre (4) har gjort :)

I morgon är det jobb på menyn för både mig och Isaac, Wille ska på dagis och busa gärnet.

Har packat ner Lill tjejens kläder i BB väskan men inget mer...
Dags att ta tag i det tror jag, är 38 fulla veckor (v. 39) på tisdag, Wille kom i 38 fulla veckor + 4 dgr eller ngt sånt.

Lekrymden

Idag lördag var vi till lekrymden i norrtan, Wille och Pappa Isaac hade jätte kul:) mamman satte sig och titta på och drack kaffe;) skönt som attan!!
Sen blev det lugnt hemma i boet! Haft lite känningar i natt, förvärkar,vilket jag inte hade med William, men hoppas att det startar på riktigt snart!

Tandläkare

Var tilltandläkaren m William idag, gick bra :) 16 tänder och fint bett. Wille valde en gul tandborste när han var klar, nästa besök blir när han är tre år. I morgon är William ledig, tänkte hälsa på mormor innan hon åker och jobbar.

Vi hälsade på Linda och hennes barn Mattias och Linnea, dom fick leka en timme ute, Wille gillade traktorn

Skötbord

Har nu beställt skötbord, blev ett som vi hade tänkt köpa till William med inbyggd badbalja, så man kan stå och bada dom när de är små, men då vi hade en bra "arbetsbänk" i förra lght köpte vi bara en dyna. Nu har vi inte det i denna lägenhet. Så princess får sitt skötbord :)

Princess!

Ja i går fick lilla prinsessan lite nytt igen till sin garderob ;)
 
 
Och William som faktiskt inte har många leksaksbilar, fick en polisbil som blinkar och låter, var en stor hit och han lekte med den hela kvällen!
 

 
Nu är det 19 dagar kvar till Beräknad förlossning! Känns overkligt att det är så nära nu och kan hända vilken dag som helst...Isaac tjatar varje kväll;
 
- känner du verkligen inga värkar ännu? ............

Det bästa

Det bästa som finns!! <3

Lugn helg

Har bara tagit det lugnt denna helg. I går lördag så var vi och handlade lite i n- e annars hemma hela dagen, jag tog en underbar tupplur på em.

idag söndag så var vi ute så William fick leka av sig.

Nästa helg tänkte vi åka till lekrymden med Wille för det har vi aldrig varit tidigare :)

Här är en bild vecka 36 + 5

Och William badar

verizzbebbe

om våran familj. läs min tidigare blogg: http://verizzbebbe.favs.se/

RSS 2.0