fullt upp kan man säga :)

Vi är ute så mycket som möjligt nu när det har varit sånt underbart väder!

I fredags var pappa Isaac ledig för han skulle till Kista till spec tandläkaren, så Wille å jag knallade runt och kollade i affärer, sen när pappa var klar åkte vill till Zinkensdamm och käkade kina mat (mums) Wille satt med och åt sin mat och fick smaka ris, vilket han älskar :)
Sen promenerade vi till Mariatorget där Isaac klippte sig.
Efter det så handlade vi på CityGross i Bromma, så det blev en heldag tror vi var hemma halv nio på kvällen från 11 på fm.

Lördagen åkte vi ut till Ledinge och hälsade på Mormor å Morfar, Vi planterade tomater, gurka och Chilipeppar i växthuset där. Sen grillade vi korv.

Wille fick vara kvar med Mormor medans vi åkte hem och mummade upp oss och tog sedan bussen in till Sthlm och gick runt i stan, åt indisk mat, och gick på bio, kollade på Men In Black 3, 3d
den var helt ok.

I går söndag tog vi det lugnt hemma, Wille var trött och tog en lur på 3 timmar innan vi åkte ut och firada mamma på mors dag, vi passade på att rensa våra odlingar där hos mamma å pappa också, (ärter, bönor, sallad och morötter)

Wille krålar runt för fullt överallt nu, hemma, ute kan han krypa och i sängen, men på golvet är det millitär stil som gäller, men det fungerar ju det med, och ställer sig upp överallt där han kan :)

Idag hade jag tänkt åka till Norrtälje men, jag ändrade mig, vi tar en lugn dag hemma i stället, blir väl en sväng till Ica men inget mer än så, skönt att vara hemma. Just nu sover han middag.

Framtänderna är framme nästan helt, och dom har han provat på mammas kind och vad :P

Livet är så skönt och underbart! Trivs bäst att vara med min lilla familj, inget skitsnack, bara kärlek!





Mysigt att leka ute med mamma å pappa på filt i gräset :) <3

Dålig uppdatering!

Alltså dagarna är så roliga och upptagna med alla framsteg som sker med våran gullunge så jag har inte hunnit med bloggen! :)
William blev 7 månader den 12 maj, och då passade mamma på att åka bort:) Själv med pappa i 24 timmar var han, och det gick super!
Jag åkte och firade svägerskan som blev 40 år på Åland.
William somnade vid 21, sov till 03.00 och åt, somnade om och sov till ca 07.00, glad kille hela tiden :) skönt!
William har fått 2 tänder nere, båda framtänder uppe på väg ut, varav den vänstra kan man känna nu.

Vägde gullet i måndags, väger nu 8150 g och 69 cm.

Allt är så bra med oss, hela familjen, och våren och sommaren är på väg!!! Så mysigt!







verizzbebbe

om våran familj. läs min tidigare blogg: http://verizzbebbe.favs.se/

RSS 2.0