BVC

Lilla P är nu 57 cm och väger 5030 gram :) allt ok vid läkar kollen. 
William har fått remiss till öron näsa hals då han snarkar så förskräckligt och andnings uppehåll på nätterna. kan vara en bidragande orsak till överaktivitet under dagen när han inte får tillräcklig med vila under natten...

kryssning!

Har faktiskt bokat in en kryssning tillsammans med en kompis till mig :) UTAN BARN OCH GUBBE! solo tänka BARA på mig i heeela 22 tim!

Vi åker den 2.a juni, sönd till måndag, ska bli skoj!
Wille sover hos mormor och pappa Isaac och Paulina får rå om varandra ;) vilket kommer gå superbt! För Isaac är den bästa mannen/pappan man kan ha som är insatt och delar allt med ungarna!

Så idag var jag och Linda och köpte kryssnings kläder, känns som ett spännande äventyr efter 2 grav och två underbara ungar :)

I morgon är det dags för BVC för Paulina och läk besök. spännade å se vad som hänt med längd och vikt, var ju typ en månad sen sist.

Bilder

 

Fullt ös!!

 
Dagarna går i ett!! Paulina växer som gräs, man hinner inte riktigt njuta av henne med en vilding till 1 1/2 åring :) 
 
vissa kvällar stupar man i säng, lulla P sover bra på nätterna ( tack gode Gud!!) och ger mig ett par timmar egen tid på kvällen Halleluja!! 
 
Fast åka bil det hatar hon lilla P. Grinar å grinar, men det brukar bli bättre med åldern, Wille grinade också, dom fattar ju liksom inte så mkt, hon tror ju att mamma är borta med vinden när hon inte syns :/ 
 
har handlat idag med båda barnen själv, första gången men ack vad trött man är efter allt kånkande 
 
i morgon ska vi på mamma/bebbe. Träff i Norrtälje , Wille går dagis. 
 

verizzbebbe

om våran familj. läs min tidigare blogg: http://verizzbebbe.favs.se/

RSS 2.0